Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dizájn QR kód képes leírás - QR kód.tlap.hu
részletek »

Dizájn QR kód - QR kód.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: qrkod.tlap.hu » Dizájn QR kód
Keresés
Találatok száma - 5 db
Egyéni és látványos QR kód

Egyéni és látványos QR kód

A mobiltelefonokkal olvasható kódok már nagyon sok helyen megjelennek, így azután érdemes a saját kódunkat valamilyen módon kiemelni a tömegből. Erre kínál ingyenes megoldást a QR Hacker oldal, ahol először létrehozhatjuk a hagyományos tartalmakkal (szöveg, URL, telefon, névjegy) rendelkező kódábrát. Ezután következhet a szépítés.

Kreatív QR-kódok

Kreatív QR-kódok

Annak ellenére, hogy hazánkban még mindig van egy fajta bizonytalanság a QR-kódokkal szemben, tagadhatatlanul ez az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy az okostelefon felhasználókat egy weboldalra, videóra vagy képre tereljük. A kezdeti fekete-fehér kódok után ráadásul most már itt vannak a színesebb verziók is, melyek még csalogatóbbá tehetik az emberek számára a szkennelést. Külföldön azonban még ennél is messzebbre mentek a márkák, és az eddig elrejtett kis kódot a kampány középpontjába helyezték. A következőkben két ilyen remek példát szeretnék mutatni nektek.

QRSTAT

QRSTAT

A QRSTAT egy design QR kód generátor és QR kód marketing analitikai rendszer, melyben a logóval, háttérképpel ellátott kódok mellett követhető kódok is készíthetők. Ez utóbbiak esetében lehetővé válik a QR kód leolvasások elemzése és a felhasználókról részletes információkat láthatunk. A QR kód használatával sok féle médiumon keresztül érheted el leendő ügyfeleidet, vásárlóidat. A QRSTAT weboldal pedig használati tippekkel, marketingötletekkel támogatja céljaidat. Analitikai rendszerünk részletes adatokat szolgáltat a QR-kódjaidat leolvasókról. Háttérszín, qr-kód szín, logó, színátmenet, kód-alakzat, többféle fájlformátum...

Színes QR-kód

Színes QR-kód

A vonalkódok fejlettebb, kétdimenziós változatai, az úgynevezett QR-kódok is mind megszokottabbá válnak.A vonalkódok fejlettebb, kétdimenziós változatai, az úgynevezett QR-kódok is mind megszokottabbá válnak. Könnyen azonosíthatók, gyorsan feldolgozhatók, ráadásul a több mobiltelefon-típus is értelmezi őket. Jó pár QR-kód-generáló szolgáltatás is található a neten, így ha például weboldalunkat szeretnénk népszerűsíteni, elég egy ilyen oldal segítségével elkészíteni a megfelelő QR-kódot, amit utána a legkülönfélébb helyekre (kiadványokba, névjegykártyára stb.) beszúrhatunk. No de miért olvadnánk bele a szürke átlagba, amikor különleges, színes QR-kódunk is lehet, olyan, amelyre ráadásul még a céglogónkat is rátehetjük. Ha tehát ilyet szeretnénk, keressük fel ...

Vér és Pacman a 15 legszebb QR-kódban

Vér és Pacman a 15 legszebb QR-kódban

Évek óta hirdetik már a mobilmarketingesek a QR-kód-igét, és próbálkoznak azzal, hogy a magyar mobilfelhasználókat is meghódítsa az őrület, amely a japánokat már rég a hatalmába kerítette. Idén végre úgy tűnik, valami megmozdult. Ahogy lassan egyre többen és többen okostelefonokkal a zsebükben mászkálnak hazánkban is, úgy jelennek meg sorjában a kis fekete-fehér kockák is a plakátokon, újságokban, villamoson vagy akár épülethálókon. Aztán hogy hányan olvassák is le ezeket a kódokat, az már más kérdés, egyelőre nem is érdemes még feltenni. Vajon más lenne a helyzet, ha a QR-kódok kreatívabbak, érdekesebbek és a tekintetet jobban vonzók lennének?

Tuti menü