Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kód nyomtatók képes leírás - QR kód.tlap.hu
részletek »

Kód nyomtatók - QR kód.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: qrkod.tlap.hu » Kód nyomtatók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Asztali nyomtató

Asztali nyomtató

Az amerikai Zebra cég asztali sorozatának legkisebb tagja a LP-2824 Plus címkenyomtató. Kis teljesítményű (napi 1.000-1.500 címke) nyomtatására ajánlott, műanyag felépítésű termáltranszfer printer. A felújított sorozat kompatibilis valamennyi Zebra nyomtatóval. A típus kialakításának fő szempontjai az egyszerű kezelés és a megbízható, problémamentes működés.Az Open ACCES formatervnek köszönhetően a printer fedlapjának kinyitása nélkül ráláthatunk a címkére.

Cimke nyomtató

Cimke nyomtató

Az új COMPA nyomtatósorozattal a Valentin terjeszkedik és a termékek széles választéka további három Thermo transzfernyomtatóval bővűlt. A nyomtatók 104 mm, 108 mm és 162,6 mm szélességben képesek nyomtatni. Fix csatlakozási lehetőségek, mint az USB, az RS-232 és a hálózati illeszthetőség. A nyomtató betűkészletet és alap vonalkódkészletet tartalmaznak. Mindhárom nyomtattó szallagos és thermo transzfer módban is müködik. Az új Compa sorozat 176 mm szélességű címkére is képes nyomtatni.

Hordozható nyomtatók

Hordozható nyomtatók

Gyors, könnyű és kicsi: ez jellemzi az új Star hordozható vezeték nélküli (bluetooth vagy WiFi) nyomtatókat. Hordozható hőpapíros nyomtatók Mire alkalmasak? - helyszíni munka becslés - jelentés készítés - alkatrész lista - mobil blokk nyomtatás

Kód nyomtatás

Kód nyomtatás

Valójában ahol bonyolult 2D jelképek használata szükséges, például gyártásközi apró alkatrész követés, vagy késztermék azonosítás esetén, ott az SLP-T400 jó választás, akár multinacionális vállalati környezetben való használatra is.

Zebra S4M 203

Zebra S4M 203

A Zebra S4M a gyártó legújabb fejlesztésű középkategóriás fémszerkezetű nyomtatója, akár napi többezer címke nyomtatására is használható. A külső behatások ellen strapabíró fémburkolat védi a nyomtatót, hűtése ventillátorok helyett hűtőbordákkal történik, mely azonkívül, hogy csendes üzemeltetést biztosít, védi a nyomtató belsejét a porosodástól. A kellékanyagok befűzése egyszerű a mellékelt telepítő CD-n lévő videó bemutatja a műveletet. A nyomtatóhoz alapkiszerelésben járó, ingyenes vonalkódnyomtató programmal fix adatok és sorozatszám nyomtatható, adatbázisból való nyomtatásra a Bartender programot javasoljuk.

Tuti menü