Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilkód jelene és jövője képes leírás - QR kód.tlap.hu
részletek »

Mobilkód jelene és jövője - QR kód.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: qrkod.tlap.hu » Mobilkód jelene és jövője
Keresés
Találatok száma - 7 db
A QR kódok jelene és jövője

A QR kódok jelene és jövője

A kódolvasók elsősorban mobiltelefonokra telepíthetőek, és nagyjából az összes kamerás mobiltelefon típushoz van már hatékony és gyors kódolvasó, van amelyik készüléket már egy ilyen előre telepített alkalmazással lehet megvásárolni. A QR kódok egyszerűen integrálhatók a marketingstratégiába, a kódok elnavigálhatják a felhasználókat termékek leírásaihoz, bemutatókhoz, videókhoz, a márka Facebook vagy Twitter oldalaihoz vagy akár közvetlenül a hirdető mobil oldalára.

A QR-kód lehet a jövő üzletközpontja

A QR-kód lehet a jövő üzletközpontja

Legyen szó URL-ről, kapcsolati információkról, applikációkhoz köthető, meta-adatokat küldő linkekről, beszálló kártyáról, vonaljegyről, bérletről, egy adott címre történő levélírásról vagy bevásárlásról; a QR kód mindezt pár képponttal képes elintézni.

A vonalkód, QR-kód fejlődése

A vonalkód, QR-kód fejlődése

elenleg a QR-kód használata került előtérbe és népszerűsége egyre nő. Főleg Japánban, de 2000 júniusában nemzetközi szabvánnyá vált, így Magyarországon is elindult hódító útjára. Nem véletlen, hiszen ez a kétdimenziós vonalkód jelentősen több információt képes tárolni, mint egy átlagos vonalkód, mivel a sarkokban található jellegzetes négyzet alakú mezők miatt könnyű szkennelni és szinte bármilyen szögből fényképezve (akár elforgatva is) könnyedén azonosítható és feldolgozható jelet kaphat az eszköz...

Használata

Használata

A QR kód egy kétdimenziós vonalkód, melyet a legtöbb okostelefon képes értelmezni. A QR kódok olvasásához a telefonra le kell tölteni a Barcode Scanner alkalmazást az Andorid Marketről. Ha QR kódot találsz valahol, akkor tartsd a kamerát a vonalkód fölé és amennyiben a telefonnak sikerült beolvasnia a kódot, egy halk pittyenés után a képernyőre ki is írja az eredményt, pl.: behívja a kód mögötte lévő weboldalt, telefonszámot vagy szöveget.

Print adja el a webet: a megváltó QR-kód?

Print adja el a webet: a megváltó QR-kód?

Trendi új fogalmakat használni, melyek tartalma nem általánosan ismert. Így volt ez mindig is, nem kell másra gondolnunk, csupán csak az orvosok, jogászok nyelvhasználatára. Mi is tulajdonképpen a QR-kód a nyomdaipar és a felhasználók szempontjából?

QR kód avatar

QR kód avatar

Technikai újdonság, mint égen a csillag... Design trend - úgy változik, mint a friss divat... De vajon mik azok a technikai újdonságok, friss webdesign praktikák, amiket ha bevetsz, a konverzióid is emelkedni fognak majd? Lássuk csak! Mi az a QR-kód? Bővebben a honlapon olvashatsz erről.

RFID és a vonalkód

RFID és a vonalkód

Automatikus azonosítási rendszer kialakításakor a megfelelő eszköz kiválasztásához fontos ismernünk a lehetséges megoldások előnyeit és korlátait. A kereskedelmi és ipari felhasználásokban legtöbbször felmerülő két Auto ID eljárás a vonalkódtechnika és a rádiófrekvenciás azonosítás. (A mágneses és biometrikus, chipkártyás valamint az alak-felismerési rendszerek nem alkalmasak termékazonosítási és követési feladatokra.)

Tuti menü