Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olvasók képes leírás - QR kód.tlap.hu
részletek »

Olvasók - QR kód.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: qrkod.tlap.hu » Olvasók
Keresés
Találatok száma - 6 db
4 érdekes vonalkódolvasó Androidra

4 érdekes vonalkódolvasó Androidra

A legnépszerűbb vonalkódolvasó alkalmazás, melyet a ZXing (Zebra Crossing) csapat fejlesztett. A Barcode Scanner segítségével nemcsak termékek árait lehet azonosítani, hanem bármilyen egyéb információt tartalmazó vonalkódot is. A Barcode Scanner QR kód olvasására is képes.

Ipari kódolvasók

Ipari kódolvasók

A honlap az ipari alkalmazáshoz használatos egy és két dimenziós kódolvasókat mutatja be részletesen. Szót ejt azok tulajdonságairól, felhasználási területeikről és az ilyenkor szokásos egyéb technikai részletekről.

Készítő és olvasó alkalmazások

Készítő és olvasó alkalmazások

A QR code, amit ismerhetünk mobilkód néven is, információk tömör, gyors és praktikus terjesztésére szolgál. Nézzük a webes QR kód készítőket és olvasókat! Nem bajlódnék a teljes leírásával, hiszen itt leginkább szoftveres oldalról vizsgálgatjuk az életet.

NeoReader  QR kód olvasó

NeoReader QR kód olvasó

Ha megnyitod a NeoReader alkalmazást, egy fényképezőgép-szerű felületet fogsz találni. Ezt közelítsd a monitoron látható (fentihez hasonló) négyzethez. Ha a fényképezőgép beolvasta a kódot, rezzen egyet. Válaszd a Continue gombot, a telefon csatlakozik a Markethez, és ott van az alkalmazás, amit így egyszerűen, keresgélés nélkül letölthetsz.

RFID alkalmazások

RFID alkalmazások

Az RFID (Radio Frequency Identification - rádiófrekvenciás azonosítás) technológia napjainkban gyorsan terjed. Lehetővé teszi személyek, tárgyi eszközök és áruk automatikus azonosítását és nyomon követését. Forradalmi megoldásai által jelentősége a vonalkódét is meghaladja. Emiatt is emlegetik sokan az RFID technológiát 'jövő vonalkódja' néven. Az RFID alkalmazások napról napra újabb területeket hódítanak meg, segítve mindennapi munkánkat, életünket. A hagyományos, logisztikai RFID alkalmazások is egyre szélesebb területet fednek le, emellett pedig rohamosan szaporodnak a megoldások egyéb területeken is. Az RFID azonosító rendszerek robbanásszerű terjedését jól illusztrálja, hogy évi több, mint 10 milliárd új címke eladásáról tájékoztatnak a források.

Vonalkód olvasók és generátorok

Vonalkód olvasók és generátorok

Gondolom mindenki találkozott már a QR kódokkal, mivel egyre jobban terjednek a vonalkódban tárolt linkek, sőt, ismerős lehet onnan is a dolog, hogy sok külföldi nagy Androidos oldal is beteszi az alkalmazások Market linkjét egy vonalkódba és mi csak megnyitjuk a saját kis vonalkód leolvasónkat és már ott is vagyunk az adott alkalmazás letöltésénél. Ebben a kis összeállításban bemutatok nektek pár olyan applikációt melyek vonalkód olvasók vagy vonalkód generátorok vagy mind a kettő egyszerre.

Tuti menü