Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online generátorok képes leírás - QR kód.tlap.hu
részletek »

Online generátorok - QR kód.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: qrkod.tlap.hu » Online generátorok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Hogyan kell QR-kódot készíteni?

Hogyan kell QR-kódot készíteni?

A QR-kód elkészítése mindössze néhány percet vesz igénybe. Az itt bemutatott online szolgáltatás segítségével pár kattintással el tudod készíteni saját QR-kódodat, a kapcsolódó linkekben további címeket is megadtunk, ahol QR-kódok készítésére alkalmas szolgáltatása, vagy program található.

Látványos QR kód generálás

Látványos QR kód generálás

Lejárt a fekete-fehér QR kódok ideje! Oldalunkon színes háttérképes QR kódot generálhat néhány kattintással, melyet akár fel is tölthet a galériába. Megtalálhatja a legfrissebb QR kóddal kapcsolatos híreket. Megrendelhet QR kódos névjegykártya készítést vagy teljesen egyedi, az adott márka vagy cég arculatához illeszkedő QR kód rajzolását. Továbbá QR kód készítésével, beolvasásával és megjelenítésével kapcsolatban olvashat hasznos információkat. A QR kód galériában található kódokból Ön is ötletet meríthet és láthat olyan kódokat is, melyeket már alig látni, mégis be lehet olvasni. Nézze meg és próbálja ki!

Mobilkód generátor

Mobilkód generátor

Az oldalon lévő alkalmazással saját magad tetszőleges szöveget, webcímet, térképadatot, stb generálhatsz. Részletes leírás ismerteti a kódkészítés mikéntjét. Ha kész van mentsd el, nyomtasd ki vagy küld el emailben.

Okos arc - okostelefonra!

Okos arc - okostelefonra!

Készítse el a termék weboldalát és QR-kódját A qr.kóddal (smartface-badge) megjelöljük a terméket A badge vizuálisan magára irányítja a figyelmet A smartface-app megmutatja, hol találhatók ilyen jellel ellátott termékek A jel mobiltelefonnal leolvasható, tartalma jól értelmezhető A termék okosan bemutatkozik (szöveg, kép, hang, videó) A weboldal egyedül, szakértelem nélkül és gyorsan létrehozható A leolvasást, érdeklődést hűségpontokkal jutalmazzuk, ösztönözzük A vásárlást saját smartface bankkártyával (kedvezményekkel) segítjük A felhasználó érdeke a weboldal megosztására, közösség építése (hűségpontok) Hozd létre most smartface weboldaladat és legyél egy okos érdekközösség tagja Miért hozzak létre smartface weboldalt?... A hagyományos nagy weboldalak nem alkalmasak a mobil telefonon kis képernyőjére: rosszul olvashatók, nehezen kezelhetők. Mivel az internetezők többsége már okostelefonon netezik, új megjelenési felületre, weboldalra van szükség. A smartface weboldallal egy minden okostelefonon, táblagépen, számítógépen jól használható felületet hozok létre. A létrehozott weboldalam automatikusan bekerül a smartface-family nagy és okos közösségébe

Online QR Designer

Online QR Designer

Tetszetős környezetben generálható mobilkód szerkesztő. Megadhatod, hogy mit szeretnél generálni, sőt még a QR kód színét is be tudod állítani. Ha kész mentsd el a képet és használd fel a marketinged sikeressé tételéhez, vagy küld tovább barátaidnak.

QR Creator

QR Creator

A QR Creator oldal QR kód generálójának használata ingyenes, semmilyen regisztrációhoz nem kötött - azaz Ön személyes adat megadása nélkül hozhat létre QR kódokat az oldalunkon! Ha szeretne a QR kódokat elmenteni és csoportokba rendezni, értelemszerűen regisztrálnia kell ahhoz, hogy a rendszer be tudja azonosítani, melyik QR melyik felhasználóhoz tartozik. A regisztráció az oldalunkra ingyenes! QR Creator menedzsment A többé nem vesznek el az elkészített QR kódok! A QR Creator segítségével csoportokba szervezheti és típus szerint rendezheti a QR kódokat egy egyszerű könnyen használható webes felet segítségével.

QR kód készítés

QR kód készítés

Soha nem volt ilyen egyszerű a QR kód készítés. Csak a megfelelő címet, szöveget vagy telefonszámot kell beírni és már a program automatikusan generálja az Ön QR kódját. A kép print screennel lementhető vagy a kép elérése kimásolható.

qr-kód.hu

qr-kód.hu

Ingyenes QR kód generáló segítségével könnyen megtalálják az interneten, hozza létre saját QR kódját! Szerezzen több látogatót! Bármilyen színben és méretben elkészítheti egyedi QR-kódját weboldalához. Helyezze el bárhol, pólókon, hirdetési felületeken, reklámtárgyakon, egyszerűen bárhol megállja a helyét. Minél több helyen teszi ki, annál többen találnak majd az oldalára. Egy webshopnál ezzel több látogatót így több vásárlót is szerezhet. Szolgáltatásunk teljes mértékben ingyenes! Készítse el most!

QR-kódok készítése, ingyen

QR-kódok készítése, ingyen

Egyre több helyen találkozhatunk ezekkel a furcsa jelekkel, amelyeknek a segítségével számtalan hasznos információt tudhatunk meg egy mozdulattal. A QR-kódok ma már felbukkannak készülékek dobozain, hirdetéseken, magazinokban, névjegykártyákon vagy éppen mobil programok letöltésére hivatott weboldalakon is

Hirdetés
QRPedia

QRPedia

A QRPedia weboldal egy rendkívül érdekes oktatási alkalmazása a QR kódoknak. Segítségével olyan, egy-egy Wikipédia cikkhez tartozó QR kódot tudunk előállítani, amelyet egy mobiltelefonnal beolvasva, megkaphatjuk a cikk megfelelőjét azon a nyelven, amelyre a mobiltelefon van beállítva.

Top 10 online QR kód generátor (angol)

Top 10 online QR kód generátor (angol)

Hogyan lehet létrehozni egy QR-kód? Nézd meg a 10 legjobb ingyenes online QR kód generátort, készítsd el a saját QR kódodat és oszd meg weboldalad linkjét, névjegykártyádat, egy szöveget, telefonszámot...

Tuti menü